MOED, MAKEN, MINDFUL

Over ons

Onderwijs bij M. geeft leerlingen de ruimte om actief kunst te ervaren; intens en met al hun zintuigen.

Durf te fantaseren, denk buiten de kaders en maak als een kunstenaar.  M. is er voor iedereen, ook voor jouw school. We hebben verschillende onderwijsprogramma’s voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar- en hoger onderwijs. Kom langs met je klas en kijk na afloop net even anders naar de wereld om je heen.

Bij M. beleef je kunst die overal om je heen is. M. prikkelt je zintuigen en plant zaadjes in je hoofd. M. daagt je uit, betrekt je en maakt je onderdeel van de kunst. Om meer te ontdekken, meer te beleven en meer te verwonderen. Want M. is van iedereen, voor iedereen.

Onderwijs bij M. geeft leerlingen de ruimte om actief kunst te ervaren; intens en met al hun zintuigen. M. is er voor iedereen, ook voor jouw leerlingen. Geef met M. alle leerlingen de kans om hedendaagse kunstinstallaties van professionele kunstenaars te ervaren!

In co-creatie met scholen en culturele partners ontwikkelen we kwalitatieve programma's. In kunstpaviljoen M. of bij jou in de klas. M. heeft speciale aandacht voor het basisonderwijs, het VMBO en het MBO in Almere en Flevoland. Met actuele thema's prikkelen, bevragen en verrassen we de leerlingen. Want hoe willen zij kunst ervaren? Hebben ze de moed om net als kunstenaars op te vallen en zich uit te spreken? Door zelf te zoeken, te tekenen, te bouwen of te bewegen beleven zij kunst op hún manier.

Onderwijs bij M. is:
MOED
(MEE)MAKEN
MINDFUL