Het team achter Andersom Almere

 

linkedin roel

 

 

 

 

 

 

Sabina Kok

Sabina is geen onbekende in het Almeerse onderwijs. Binnen het Noodplan Lerarentekort is Sabina co√∂rdinator van de werkgroep Anders Organiseren. Als onderdeel van deze werkgroep is Sabina tevens projectleider van dit platform en zorgt zij samen met het team voor de verbindingen met de scholen, aanbieders en de contacten met de andere G5-steden. Zij is ook co√∂rdinator van de cursus Anders Bekwaam.

Heb je een vraag aan Sabina over Andersom Almere? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het je een vraag over de werkgroep Anders Organiseren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

jennifer

Jennifer van Leuveren
Jennifer verzorgt de communicatie rondom het platform Andersom Almere. Zij verzorgt onder meer de berichten op sociale media en de nieuwsbrief.  en schrijft daarnaast goede praktijkvoorbeelden van scholen en aanbieders.

Wil je als organisatie of school een mooi praktijkvoorbeeld delen? Neem dan contact op met Jennifer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

christie

Christie Hofmeester

Christie is contentmanager van zowel het platform in Almere als Amsterdam. Zij zorgt ervoor dat het rijke aanbod van Almere zo compleet en overzichtelijk mogelijk aan scholen wordt getoond. Zij is mede verantwoordelijk voor de technische (door)ontwikkeling van het platform en schrijft daarnaast goede praktijkvoorbeelden van scholen en aanbieders.

Wil je het aanbod van jouw organisatie ook op de website plaatsen? Neem dan contact op met Christie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Andersom Almere is powered by IJsfontein en R2H