Talentontwikkeling, leerlijnen, vakleerkracht

Over ons

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs.

Wij zijn meedenkend adviseur voor besturen en scholen in het primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs, het mbo en de kinderopvang. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst.

Onze leerlijnen dragen bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en het ontdekken van hun eigen talenten. Onze leerlijnen zijn speciaal ontwikkeld vanuit de vraag van het onderwijs. De leerlijnen sluiten daarnaast aan op de algemene kerndoelen. De brede ontwikkeling van leerlingen wordt gestimuleerd en geïntegreerd in reguliere vakken en biedt ruimte voor talentontwikkeling.

We zijn een hecht team met passie voor het onderwijs. Wij werken aan de groei van onze docenten, de leerlingen die goed onderwijs verdienen en het onderwijs in Nederland. 

Als marktleider in onderwijsdetachering ondersteunt DIT IS WIJS bij de werving en selectie van bevoegde onderwijsprofessionals. Voor korte en lange termijn en bij plotselinge uitval. Ook voor de inzet van leerlijnen, coaching op maat en talentontwikkeling kunnen partners bij DIT IS WIJS terecht. Samen bundelen we onze krachten. Onze missie is duidelijk. Samen zorgen wij ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd!