Over ons

Lukida zet bevlogen vakspecialisten in op basisscholen. Zo brengen we een stukje buitenwereld het klaslokaal in en helpen leerlingen in de ontwikkeling van hun creativiteit.

Met onze vakspecialisten zorgen wij voor verrijkende lessen voor leerlingen, minder stress bij schoolteams en voor waardevolle dagen voor vakspecialisten.

Je kunt Lukida docenten inzetten voor losse dagen, maar ook als je structureel iemand nodig hebt. Er werken diverse vakspecialisten bij Lukida. Van theatermaker tot beeldhouwer, van filosoof tot Egyptoloog en van danser tot grafisch vormgever. We hebben zoveel verschillende disciplines in huis, dat er altijd wel iemand is die bij jouw aanvraag past.

Met ruim vijf jaar ervaring en meer dan 20.000 vervulde aanvragen heeft Lukida inmiddels een uitgebreid netwerk van vakspecialisten. We werken samen met zo’n 600 scholen door heel Nederland. Kwaliteit is voor ons altijd prioriteit en wij zijn dan ook streng in het selecteren van onze vakspecialisten. Daarnaast bieden we hen ondersteuning, trainingen en een 8-daags lesprogramma in onze academie, om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid voor de klas staan.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, daarom zoekt onze planner altijd persoonlijk de geschikte kandidaat voor jouw aanvraag. En wist je dat Lukida 95% van de aanvragen voor de volgende dag nog kan invullen? Als je de aanvraag meer dan 24 uur van te voren doet is dat zelfs 99%.

Onze docenten kunnen een geheel eigen lesprogramma geven in zijn of haar vakgebied.

Is de klas bezig met een bepaald thema? Ook daar kunnen onze vakdocenten wel wat mee! Hiervoor kan je kiezen voor Lukida extra, waarbij de docent zijn of haar expertise helemaal loslaat op het thema. 

Je kan onze invaldocenten inzetten voor een volle lesdag of voor een dagdeel.