Over ons

SCIANDRI gelooft dat mensen gelukkiger worden van sport en bewegen. Ons drijft de kracht van sport en het plezier en succes dat mensen aan sport en bewegen (kunnen) ontlenen.

Daarom brengen wij al meer dan 22 jaar mensen met sport en bewegen in aanraking. Dit doen we door het organiseren van Sportstimulering, Sportbuurtwerk en Sportevenementen.Daarnaast helpt SCIANDRI ook bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met behulp van sport. Bij SCIANDRI snappen we hoe je de sociale en maatschappelijke kracht van sport en bewegen kunt benutten voor jouw doelstellingen. Voor en door overheden, bedrijfsleven, sportorganisaties en in het onderwijs.

Onze doelgroep...

... reikt van 4 tot 104 jaar op onze maatwerkactiviteiten. Onze doelgroepen zijn niet alleen gebaseerd op leeftijd, ook door de opdrachtgever gevraagde doelgroep. Denk aan overlastgevende doelgroepen, doelgroepen met een bepaalde achterstand of uitdaging, etc.Sport verbindt en verbroedert. Het zorgt voor meer begrip en respect voor elkaar, en daarmee voor een beter evenwicht in de samenleving.

Ons team bestaat uit ruim 75 medewerkers die sport ademen en deelnemers blij willen maken en hen een betere toekomst willen bieden.