Over ons

Welkom bij Haddock Watersport, een veelzijdig watersportbedrijf. Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met verschillende watersporten.

Wij bieden diverse watersportactiviteiten aan, organiseren kampen en hebben veel ervaring met scholenactiviteiten van korte avitivtieten, of een dagprogramma tot volledige meerdaagse kampen.  Het programma en de activiteiten worden aangepast op het budget van de school, waardoor er voor elke school wel wat mogelijk is. 

Voor de watersporten kan er gekozen worden uit, zeilen, windsurfen, kano├źn, suppen en vlot bouwen. Daarnaast kan het programma aangevuld worden met diverse landactiviteiten zoals boogschieten, wandelende A, chagrijnenspel, volleyballen, touwtrekken en meer. Voor grote groepen beschikken we over een leuk bos waar spellen kunnen worden gedaan zoals levend stratego en het smokkelspel. 

Tijdens alle activiteiten staan de thema's teambuilding, sportiviteit en inzet centraal. De kinderen worden begeleidt door ervaren instructeurs die ze niet alleen vaardigheden bijbrengen maar ook zullen enthousiasmeren en motiveren om het meeste uit de activteiten te halen. 

Voor meer info en een kostenplaatje mail naar info@haddockwatersport.nl of kijk op www.haddockwatersport.nl