Je bent op je best als je niet je best doet

Over ons

Wij zijn een klein collectief kunstenaars dat kinderen verder wilt helpen in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van het maken van kunst.

Aangenaam kennis te maken: wij zijn 'Buiten de lijntjes'! Wij hebben als missie het bevrijden van het innerlijk kind, opdat dit niet helemaal verbannen wordt tot een uithoek van het brein. De spelende mens is namelijk belangrijk voor iedereen! Ons hart huilt als we zien hoe stijf kinderen en mensen in het algemeen zijn tegenwoordig. Er is een gebrek aan vertrouwen in de niet-serieuze kijk op het leven, wij brengen mensen weer in contact met de originele staat van zijn; spelen. Het leven in een maatschappij is immers een spel, dat is alleen maar leuk als je kunt spelen, anders krijg je slechte verliezers en hoogmoedige winnaars.

De rijkste mensen zijn niet de meest serieuze mensen, ook de intelligentste niet en ook de gelukkigste zijn niet bijster serieus; het zijn creatieve mensen, mensen met een open geest, spelende mensen!  Voor de ontwikkeling van een kind is het belangrijk om ook oprecht te zijn over de niet serieuze kant van het leven, zo kun je nieuwe wereldbeelden ontwikkelen, zelfreflectie hebben zonder oordelen die je van andere mensen hebt opgedaan en dingen maken! Niet alleen kunst, het werkt verder door, je kunt ook je eigen leven maken als je spontaan en oprecht durft te zijn. 

Wij brengen het durven, de rest komt vanzelf.  Wees welkom! We horen graag van je.