Over ons

Sportivitijd inspireert, motiveert en ontwikkelt. Bewegen is voor iedereen noodzakelijk én kan voor iedereen leuk zijn! 

Sportivitijd is een leefstijl, een mindset en een inspiratiebron om goed voor jezelf te zorgen. Bewegen speelt hierin een essentiële rol. 

Sportivitijd wordt ingezet om het onderwijs te verrijken en tegelijkertijd het lerarentekort en/of de hoge werkdruk te verminderen. Sportivitijd sluit zodoende graag aan op een schoolvisie, want dan kan het bestaande onderwijs pas echt versterkt en verrijkt worden. Sportivitijd verzorgt twee lesprogramma. Beide programma's hebben het uitgangspunt: een bewegend en ontdekkend kind is een lerend kind. De lesprogramma's zijn gericht op individuele ontwikkeling, groepsdynamica en beweging.

Sportivitijd begeleidt, adviseert en ondersteunt scholen, gemeenten, verenigingen, bedrijven en individuen met hulpvragen over sport en bewegen. Sportivitijd is zowel coördinerend als uitvoerend actief. In principe is Sportivitijd, met de kernwaarden passie en kwaliteit, gericht op alle leeftijden en doelgroepen, maar momenteel is Sportivitijd voornamelijk actief in het basisonderwijs.