maX Music stimuleert creativiteit

Over ons

maX Music is een creatief impresariaat en productiehuis van workshops, acts en voorstellingen.

Sinds 2006 stimuleert maX Music creativiteit in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. Graag gaan we met je in gesprek over hoe we jouw team, klas of organisatie nog creatiever kunnen maken. Abonneer je op onze inspiratiemail en ontvang gratis het e-book 10 manieren om je team creatiever te maken. We organiseren volledige themadagen. Ook bieden we creatieve teambuilding aan bedrijven en particuliere groepen in heel Nederland en Vlaanderen met bijvoorbeeld workshops muziek, theater en beeldende kunst.

Professionele artiesten en kunstenaars

maX Music werkt met een enthousiast team van didactisch onderlegde artiesten, waaronder zangers, rappers, slagwerkers, acteurs, dansers, songwriters, DJ's, beeldend kunstenaars, sportmensen, etc. We selecteren onze collega's zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve of actieve project.

Visie maX Music

We geloven bij maX Music dat ieder mens een creatief schepsel is. Het uiten van creativiteit stemt blij en zorgt voor sociale cohesie. Het verhoogt zelfs het probleemoplossend vermogen op de werkvloer.

Missie maX Music

maX Music wil creativiteit stimuleren onder kinderen, jongeren en volwassenen. Hiertoe ontwikkelen we workshopsacts & voorstellingen en video's met onze getalenteerde en enthousiasmerende artiesten en kunstenaar. Wil je ook werken of stage lopen bij maX Music? Bekijk onze vacatures.

Ontwikkelingswerk

maX Music ondersteunt ontwikkelingswerk, zoals dat van World Vision en Compassion. Deze organisaties zetten zich in voor echte kansen voor kinderen en hun leefomgeving. Door te werken aan een veilige en rechtvaardige omgeving, probeert men het leven van kinderen structureel te verbeteren.

7 redenen om maX Music te kiezen

  • breed aanbod
  • goede beoordelingen
  • competent, betrouwbaar, enthousiast
  • veel ervaring sinds 2006
  • programma op maat
  • op elke locatie
  • goede prijs/kwaliteit

Lees meer over maX Music of bel ons direct.

Maatwerk

Onze workshops en voorstellingen verzorgen we door heel Nederland, maar ook geregeld in België. We werken hiertoe samen met regionale en lokale partijen zoals Mocca Amsterdam, Collage Almere, Plein C Noord-Holland en Mediawijzer die ons aanbod inzetten voor specifieke vragen uit hun eigen werkgebied. We ontwikkelen zelfs nieuw aanbod op basis van deze vragen zodat er maatwerk ontstaat. Heb je een vraag en vind je op de website en de veel gestelde vragen niet direct een antwoord? Neem contact met ons op; we denken graag mee!

Videoproductie

Oh ja, we maken ook promotievideo's, infomercials, videoclips en documentaires. Meer hierover vind je op maxvideo.nl.

Even bellen?

Bel ons op +31 (0)85 2016684 om vrijblijvend te brainstormen over hoe we jouw groep creatief kunnen stimuleren. Je krijgt dan Bart-Jan, Mariëlle of Menno aan de telefoon, allemaal kundig en enthousiast.

Ontmoet het kantoorteam

Menno_Wiegeraad_Eigenaar_1

Menno is maX Music als workshoporganisatie begonnen in 2006. Het begon met een Black Gospel Workshop. Toen kwamen Rap en Songwriting erbij, en vanaf toen werd het groter, breder en leuker! Eigenlijk werd maX Music al in 1998 gestart toen Menno nog actief was als zanger/gitarist in de band maX. Bekijk deze videoclip maar eens met Menno als echte ‘popster’.

Menno vindt het leuk om creatieve projecten te bedenken en uit te voeren. Bijvoorbeeld Songs & Clip Workshops, en het maken van video's. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, netflixen en muziek maken in zijn kerk.

Bart-Jan_Schinkel_Medewerker_1

Bart-Jan is sinds 2016 werkzaam bij maX Music. Na stage te hebben gelopen bij maX Music keerde hij na een aantal omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Hij heeft een achtergrond in Media & Entertainment Management. Bart-Jan vervult de rol van coördinator en planner bij maX Music en is in zijn werk op detailniveau scherp en zorgvuldig, maar wil zo nu en dan ook een vrolijke noot zingen. Doordeweeks op kantoor, 's weekends op het podium, want naast maX Music is hij ook muzikant en dit laat hij niet enkel en alleen bij de zolderkamer.

Marielle_Koops_Medewerker_1

Mariëlle werkt sinds 2018 bij maX Music. Na haar stage bij maX Music is ze druk bezig geweest met haar afstuderen (Media & Entertainment Management). Hierna kreeg ze de kans om terug te keren bij maX Music. Mariëlle is coördinator en planner bij maX Music en houdt ervan om te organiseren en de puntjes op de i te zetten. Ze gaat geen uitdagingen uit de weg en denkt graag in oplossingen. In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotografie en probeert haar creativiteit mee te nemen naar de werkvloer.