Flexibel, proactief en snel van begrip

Over ons

StudyTree is opgericht in 2010 en is in 2018 het project Schoolstudenten gestart om de werkdruk voor leraren te verlagen en de persoonlijke aandacht voor leerlingen te vergroten.

Schoolstudenten worden voor tal van activiteiten ingezet in vele scholen. Persoonlijk contact en een flexibele aanpak is waar wij voor staan. Neem contact op voor overleg over de mogelijkheden.

Schoolstudenten zijn breed inzetbaar en flexibel in hun taken. Ze werken proactief en zijn snel van begrip. En dat geldt ook voor onze organisatie. Wij denken bij het plannen van de inzet al met u mee. En ook wij zijn flexibel, omdat we weten dat de situatie op school onverwacht kan wijzigen. Tijdens de opdracht is een tussentijdse aanpassing van uren, tijden en taken in overleg mogelijk. En wij hanteren een tussentijdse opzegtermijn van slechts 1 week. 

Alvast een korte uitleg over het proces bij ons: de inzet van een schoolstudent begint met een gesprek waarin u uw wensen zo specifiek mogelijk uitlegt. Nadat wij een student hebben gevonden wordt een kennismaking met onze student gepland. Na uw goedkeuring wordt een startdatum gepland, waarna wordt gestart met de werkzaamheden. Wij houden tijdens de eerste werkdagen contact met de Schoolstudent. Voor meer informatie zijn wij telefonisch en per mail goed te bereiken. We denken graag met u mee.